Mainostikku on kotimainen ja edullinen jakotuote, joka vie viestisi terävästi perille!

KUN HALUAT ASIASI TERÄVÄSTI PERILLE, VALINTASI ON MIELEENJÄÄVÄ, HYÖDYLLINEN, KOTIMAINEN, EDULLINEN, YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN MAINOSTIKKU.

Tulevaisuudessa tältä sivulta löytyy kenties mahdollisuus suunnitella oma tikku. Toistaiseksi hahmottelu onnistuu tallennettavalla mallipohjalla.

Pienestä koostaan huolimatta Mainostikku on suuri vaikuttaja. Siinä on yli kymmenen kohtaa, johon painaa asiaa. Lisämaksusta saat myös kaksipuoleisen painatuksen, jolloin saat tekstiä, kuvaa ja väriä myös kotelon sisäpuolelle.

Miten Mainostikkua käytetään?

Käyttötapaa on yhtä monta kuin aihettakin, mutta kaikkia yhdistää sama tarkoitus: jäädä mieleen ja viedä viesti perille napakymppiin. Seuraavassa muutamia "käyttövinkkejä":

  • Kevennä tunnelmaa tapaamisen, kokouksen tai neuvottelun jälkeen ja anna jäähyväiskättelyssä tikut kädestä käteen. Voit höystää asiaasi toteamalla "ettei mitään jää hampaankoloon".
  • Kiitä käynnistä ja toivota tervetulleeksi uudelleen, hammastikkukotelolla!
  • Yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen juhlat saavat kattauksensa puolesta aivan uuden merkityksen, kun lisäät jokaisen vieraan paikalle tilaisuuden tunnuksin varustellun kotelon. Sopii myös paikkakortiksi!
  • Jos vielä lähetät joulutervehdyksiä, laskuja tai muuta "etanapostia", sujauta kuoreen myös omat tikkusi. Et ehkä arvaakaan, kuinka vastaanottaja ilahtuu! Yksi kotelo kulkee samalla postimaksullakin.
  • Jätä joskus käyntikortin sijaan hammastikkukotelo - saatat yllättyä!
  • Tiivistä tapahtumasi tai kampanjasi ohjelma ja jaa flyerien ohella näitä. Etenkin vaalien alla nämä ärsyttänevät vähemmän kuin paperimainonta.
  • Mainostikku on myös helppo jättää yleisille paikoille poimittavaksi. Jo pelkästään pakkaus kiinnostaa sen verran, että lähtee varmasti mukaan.
Hammastikku on mahdollisuus toimivaan mainostamiseen.