Pakkaukset

Tyylikäs pakkaus tuotteellesi

Laadukkaasta aaltopahvista ja kartongista

Uskomme, että jokainen tuote ansaitsee parhaan mahdollisen pakkauksen. Meiltä saat ammattitaidolla ja yli 40 vuoden suunnittelukokemuksella näyttävän paketin tuotteellesi. Tuotteisiimme kuuluvat laadukkaat aaltopahvi- ja kartonkipakkaukset, jotka soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen:

  • Kuljetuspakkaukset
  • Tuotepakkaukset
  • Esittelypakkaukset
  • Myymälätelineet

Rakenteen suunnittelu

Valmistamme parhaat rakenteet eri tuotteille räätälöitynä. Pyrimme löytämään parhaat pakkausrakenteet materiaalin ja tuotteen käyttötarkoituksen mukaan. Valintaa ohjaavat kustannusten minimointi sekä käytettävyyden ja tehokkuuden maksimointi. Eri tekijöiden optimoinnilla voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä.


Kun pakkauksen rakenne räätälöidään tuotteen ja jakelutien kannalta parhaaksi, tulee pakkaamisesta sujuvaa, tuotteesta hyvin suojattu sekä sen myyvät ominaisuudet korostuvat. Kustannukset pysyvät kurissa, kun pakattavalle tuotteelle löydetään oikeanlaiset materiaalit ja sopivat valmistusmenetelmät.


Mitoitukset ja rakenteet tarkistetaan mallilaatikoiden ja -koteloiden avulla, ja samalla varmistetaan pakkausten sopivuus ja toimivuus.

Grafiikan ja ulkoasun suunnittelu

Huolellisen suunnittelun avulla tuote erottuu muista tuotteista. Selkeä ja tasapainoinen ulkoasu, jota pakkauksen rakenne tukee, tuo tuotteen esille myyntitilanteessa. Suunnittelemme ja toteutamme tuotteen tyyliin sopivan ulkoasun, johon kuuluvat upeat ja erottuvat grafiikat.


Huomioimme suunnittelussa myös eri menetelmien kustannukset sekä sen, miten materiaalit sopivat yhteen eri painomenetelmien kanssa.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUS!