Mainostikut

Edullinen ja ekologinen mainoslahja

Kun haluat asiasi terävästi perille

Mainostikku on hyödyllinen ja mieleenjäävä mainoslahja asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Sen avulla viesti menee perille eikä mitään jää hampaankoloon! Mainostikku on kotimainen, edullinen ja ympäristöystävällinen valinta yrityslahjaksi.

Täydellisen mainostikun viimeistelee toimiva ulkoasu: painatus tehdään joko asiakkaan toiveiden mukaan yksilöllisesti suunnitellen tai asiakkaan omasta aineistosta. Pienestäkin ajatuksesta syntyy suuri vaikutus!

Mainostikussa on yli 10 kohtaa, johon voi painaa asiaa. Lisämaksusta on saatavissa myös kaksipuolinen painatus, jolloin tekstiä, kuvaa ja väriä tulee myös kotelon sisäpuolelle. Todella juhlavan painatuksen saa erikoisväreillä, kuten kullalla.

Mainoslahjan käyttövinkkejä

- Mainostikun avulla voit keventää tunnelmaa esimerkiksi tapaamisen, kokouksen tai neuvottelun jälkeen ja antaa jäähyväiskättelyssä tikut kädestä käteen. Voit höystää asiasi toteamalla ”ettei mitään jää hampaankoloon”.

- Kiitä käynnistä ja toivota tervetulleeksi uudelleen hammastikkukotelolla.

- Yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen juhlat saavat kattauksensa puolesta aivan uuden merkityksen, kun lisäät jokaisen vieraan paikalle tilaisuuden tunnuksin varustellun kotelon. Sopii myös paikkakortiksi!


- Sujauta hammastikut kirjepostin, laskujen ja joulutervehdysten mukaan kuoreen. Et ehkä arvaakaan, kuinka vastaanottaja ilahtuu! Yksi kotelo kulkee samalla postimaksullakin.

- Jätä joskus käyntikortin sijaan hammastikkukotelo – saatat yllättyä!

- Tiivistä tapahtumasi tai kampanjasi ohjelma ja jaa flyerien ohella näitä. Etenkin vaalien alla nämä ärsyttänevät vähemmän kuin paperimainonta.


- Mainostikku on myös helppo jättää yleisille paikoille poimittavaksi. Jo pelkästään pakkaus kiinnostaa sen verran, että se lähtee varmasti mukaan.

Mainostikut edistävät suunterveyttä

Mainostikut valmistetaan kotimaisesta haapapuusta ja laadukkaasta kartongista. Offset-tekniikalla tehty neliväripainatus takaa kestävän ja terävän lopputuloksen. Käyttöohje on painettu kotelon läpän sisäpuolelle. Kotelon sisällä on 30 kappaleen kampa kolmionmallisia hammastikkuja, jotka valmistaa Vaajakoskella toimiva Kesmex Oy. Tikut ovat fluorattuja ja hammaslääkärien suosittelemia. Säännöllisesti käytettynä fluori ehkäisee hampaiden reikiintymistä. Tikun avulla fluori menee sinne, missä sitä eniten tarvitaan: hampaankoloon.

Hinnasto

Mitä suuremman erän tilaat, sen edullisempi se sinulle on. Samassa tilauksessa voit tilata yhden tai useamman painoasun. Laskemme mielellämme sinulle juuri sopivan tarjouksen.

OTA YHTEYTTÄ TAI TÄYTÄ YHTEYDENOTTOLOMAKE

 • MÄÄRÄ

  HINTA / KPL

 • 500

  0,95€

 • 1000

  0,77€

 • 2000

  0,64€

 • 3000

  0,60€

 • 5000

  0,56€

 • 10 000

  0,52€

 • 10 000 >

  0,48€

Hinta sisältää

- 4-väripainettu tikkukotelo
- Fluorikäsitelty tikkukampa, 30 kpl haapapuista tikkua
- Kätevät 100 kpl säilytyslaatikot, sopivat myös esillepanoon

Hintaan lisätään

- Asemointikustannus 40 €/painoasu
- Suunnittelukustannus 35 €/tunti (tarvittaessa)
- Toimitus- ja pakkauskulut 20 €/tilaus
- Alv 24 %


Kaksipuoleisesta tai erikoisväripainatuksesta (kulta, hopea, PMS-sävyt) sekä alle 500 kappaleen tilauksista lasketaan erillinen tarjous.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus vahvistuu, kun tilaaja on toimittanut painovalmiin aineiston tai hyväksynyt erikseen suunnitellun vedoksen. Aineisto-ohjeet annetaan tilauksen yhteydessä. Toimitusaika on 2–4 viikkoa tilauksesta. Toimitustapa on posti- tai matkahuoltopaketti, ellei toisin sovita. Maksuehto on 14 pv netto.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUS!